färg på tillvaron


Idag vaknade jag till vid åtta, somnade om och sov till halv tio. Låg och skrev lite sms med min gos Emil som for hem till Offerdal igår. Jag klev upp käkade min shake satt mig i soffan och inväntade Christine som skulle förlja mig på JB och färga håret. Här nedan ser ni resultatet, ganska nöjd från att ha varit kolsvart och vill bli ljusare. Just nu är statusfärgen på mitt hår, orange, blond, brun, svart och rött. Trivs rätt bra fast vill få till färgen jag ska ha i sommar så jag kan ha löshåret, känns skönt att kunna plugga i de ibland.

Nu i kväll har jar varit hos min faster ute på Frösön och städat hennes köksskåp som var planerat sedan länge:D Kändes skönt att få ihop lite pengar, och inte illa med lite träffa med min kusin och hennes barn. Efter en slitsam kväll där sitter jag hemma i lägenheten nu med mamma, vi kollar tv och surrar. Blir nog en tidig kväll fast jag skulle vilja dans lite matta, undra om mamma har lust!? Vi får se vart kvällen tar oss. Ha en trevligt kväll folket där ute. Nu stänger jag mitt liv utanför hela omvärlden ett tag.
Kommentera gärna bilderna.

fredag

Dagen har varit händelserik men inte så speciellt rolig. Men väldigt trevlig. Har varit lite på stan, var med emil och mackan när dom åt lunch. Önskar jag var i Vemdalen nu med mina vänner, sitter hemma i soffan efter en lång promenad och en massa dansmatta och funderar över en dusch. Fick ett samtal i dag av förösö if ska träffa Palm på måndag, hoppas. Nu ska jag göra något!

en vecka nu..

..har gått utan mat, men med nutrilette. Känns verkligen bra, speciellt när man ser att de händer saker på vågen. Känner mig konstant sugen på allt, speciellt sånt som jag absolut inte äter i vanliga fall. Tex pizza, potatisgratäng osv. Hel skumt. Men jag håller mig bra till shakerna iaf. Man blir som så peppad när man inte känner så stor hunger och orkar röra sig så mycket som jag gör. Mina dagar kan vara fullspeckade av massa aktiviteter sedan kan jag orka gå en promenader och dansa dansmatta en timme på de. Verkligen härligt med sån här känsla. Jag känner att jag blir pigg och lite gladare av det oxå. Dock känner jag inte för att åka hem till Hammerdal för där äts det alltid så gott och det hör som till att äta middag tillsammans när man är hem. Samma sak känner jag med att fara till Offerdal. Tror de blir så att jag stannar här i stan de här dagarna som är kvar. Det klarar jag nog.
Synd att jag missar forum nu i vår, de skulle ha varit hur roligt som helt men jag har inga pengar och absolut inte värt att avbryta min diet med en trekvällars festande. Icke. Så de blir nog mys hemma ist. Jag är lite dålig på att uppdatera men jag ska bli bättra!

Puuussss

fredag

Efter en lång konstig natt med drömmar om kortspelet 500 vaknade jag upp precis till tvättiden. Började sortera den hemska tvätten sen börja helvetet, trapporna, Suck. Seg dag, känner att jag inte gjort så mycket. Emil höll på att gå mig på nerverna när han så lätt blir lej sig när de inte händer något. Jag ordna lite papper och og det lugnt. Lillsyrran Sofie kom oväntat in och vi drog iväg på hallen där henne pojkvän dömde sm i pingis. Helt okey!
Nu är jag hemma helt själv, pratat lite med badet om jobbet och med Törners. Hoppas allt löser sig. Det är som allt eller inget. I kväll blir det nog bara lugnt hemma eller kanske tar mig i kragen och går på News en sväng. Vi låter tiden bestämma! See you!


Uppskatta det, är du snäll!

En dag har jag räknat ut något att göra men så kommer det upp att en kompis till mig vill hitta på något annat, så man ställer in de som var planerat och släpper taget om allt och gör som den vill.
En annan dag så gör jag som planerat och struntar i vad kompisen vill och gör enligt min planerade dag, hur kan då ens någon tänka tanken på att ge mig dåligt samvete för att inte gett min kompis tid.
Jag har väl ett liv jag oxå. Ibland kan jag bli lite less på att folk kräver så mycket av mig. Det är inte meningen att jag bara ska släppa allt jag har och anpassa mig åt nån annans planer eller liknanden. Och om jag planerat något länge och fåt reda på att de är en annan sak just de datumet så e de såklart att jag väljer de som e planerat. Varför inte?? Så vidare de inte handlar om något allvarligt. Men jag i de här fallet så gör det inte de. Känns roligt när man fösöker göra alla glada och nöjda men mest bara får skit tillbaka! Kul kul liv.. men tur att jag inte orkar bry mig om sån där strunt! Jag kan ta de och känna mig nöjd att jag lyckas gjort någon på dåligt huör för ingenting, för så kan jag känna mig båda snäll och smart! 

Tänk på de!

Mat är överskattat..

Igår slutade jag äta helt och började på mina nutrilette shaker, trots att Emil inte är så speciellt förstjust i att jag gör det men han stöttar mig i vilket fall. Känns verkligen bra. Känner mig pigg och har energi så de räcker till och blir över. Tog en vilodag igår efter en lång mycket trevlig påskhelg i Offerdal. Den var fullspäckad med skoteråkning, grillning, fiske, lekar, kortspel, mysiga middagar, fika och en rolig dans i Laxsjö. Innan helgen var jag hemma i Hammerdal en sväng  och hälsade på mamma, pappa, farmor, Cilla, Sofie, momma, moffa och sedan fick jag träffa min kusin Emma oxå. Veronica, Loke och Tony var och sov hos mig och Emil i onsdagen till torsdagen så vi hann ses lite oxå. Roligt. Som ni kanske förstår när ni läser detta så har jag ätit mycket och fika gott, jag har ingen alls ångest men känner att de kan bli för mycket i bland och då behöver min kropp en pause. Så därför beslutade jag mig för att börja med detta igår. Så länge jag mår bra av det kör jag på. Fast inte längre än 18 dagar. En positiv sak, man får så mycket pengar över som man inte lägger på mat sen får man mycke mer tid, mat tar tid. Nu ska ni inte missförstå mig. Jag älskar mat, de är de bästa som finns, de är gott. Men ibland kan man känna att man bara tänker på mat. va ska man äta till frukost är tanken när man vaknar, sen efter frukosten börjar planeringen på lunchen och mellan de ska man äta typ en frukt, hmm.. lite väl mycke mat, sen ska man ha middag, den ska vara nyttig man ska inte ha ätit den på minst tre dagar innan. De kräver mycket tid och planering, vilket jag kan hantera bra eftersom jag inte har något jobb just nu. Igår innan jag och Emil somnade så prata vi lite om att vi äter så bra middagr och luncher. Dom är så himla planerade osv, ingen korv och mos här heller. Vi äter bara tillaggad mat som minst tar 40 min förutom när vi äter sallad, ne där har vi för det mesta kyckling i så de blir minst 40 min matlagning då oxå. Så nu är det skönt att bara behöva hjälpa Emil lite då och då med de han ska äta, jag trivs med shakerna ett tag men skulle inte klara någon längre period. Jag har en underbar mamma som söttar mig till 110% de är viktigt att  mina nära och kära förstår mig och att de försöker stötta mig.
I dag är de chill dag hemma just nu ska till Christine kl ett typ å kika film, sen hem och dansa lite sen kommer Emil då blir det arenan och kika på fotboll. Trevligt!
 


Bilder från hela påsken!

mycket på så lite...

..dagar. Jennie kom igår (måndag). Mamma momma och morfar kom också på besök. Vi fikad lite sedan for alla iväg förutom jag och Jenie, så vi började dra fram dansmattorna och sedan öste vi i 1,5 timmar, så himla roligt, vi va sjukt bra! Sedan tog vi en promenad för att köpa ett dl-mått, vi siktade in oss på Ö&B, kom dit kl 19:30. Woops Jennie dom stände visst kl 19:00. Willys då? Traskade dit, inget dl-mått där heller, istället skänkte jag bort två kr till två killar som behöde de för att kunna betala sina varor, ohh vad snäll jag kände mig, vi köpte iaf en ramlösa mango. Traskade vidare på jakten efter dl-mått. Hemköp nästa, fanns inga där heller, men Matpiraten då? Jajjemen, där fanns de, jakten på dl-måttet var äntligen slut. Just ja, skänkte även 1 kr på panten inne på Hemköp till en tjej. Om ni undrar varför jag var så givmild denna dag så var det för att jag fick ett roligt samtal från Storsjöbadet att jag fått jobbet i sommar. Känns skönt att veta att jag har något. Men väntar ändå på Törners sedan ett annat besked. Kan iaf känna lugnet. Efter vi kommit ända hem ringer Emil, - kan ni handla marinad. Vi hade som bara varit nästan på Ö&B sen på Willys, Hemköp, Matpiraten, så vi avslutade med att köpa marinaden på Konsum. Hahah. Hem dansa lite mer sedan lagade vi min och Emils specialmat! Kycklinge m pesto mm. Vi dansade mer efter maten, duschen sen sängen, sov så himla skönt.
Jennie sov över! Dagen i dag tisdag, den har varit så himla bra:) Vakna ganska bra tid, upp, käka, stan. Köpte lite smått, behövliga saker. Men blev djupt besviken över de där j-vla max facktor pudret som ska va så himla bra, rent skit. 150 kr ner i sanden.
Vi gick hem, åt lite äggröra. mmmm! Emil for å bada så då kolla vi tatueringar, vi for till Christine utan att veta vad?
Kom dit, for därifrån med tatueringar på våra "vader".Haha roligt gjort ändå. Blev nöjd kanske blir nån bild sen. Tack kompis:) Christine är så söt och snäll, så hon bör få en karamell. (i påsk). Vi kom hem och gjorde god god mat, Frida kom så vi dansa mera å de va så roligt. Nu har dom dragit så nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och vänta in min kära. Vi skrivs sen!


helgen kom..

Fredag idag, mycket trevligt dag. Vaknade i famnen på min underbara pojkvän, drog upp rullgardinen och fick in morgonljuset! Härligt! Arbetsförmedlingen kl 10:00, gick hyffsat bra där, inte mycket att berätta om. Väl hemma så började jag packa för färden mot Hammerdal lite senare. Jennie kom, vi tog oss lite leverpastejs smörgåsar och spelade några parti yatzy. I´m the winner. Tack jag vet! Emil var också med men han kom tyvärr etta nerifrån. Efter ett tjat i några minuter hängde Emil med mig och min donna ut på stan för att sprätta upp alla hennes presentkort, vilket hon var grymt duktig på så de gick som planerat. Synd att någon inte tycket det var lika roligt inne på, rut m fl., H&M, Bik Bok, make up store och agnes olson men de gick iaf bra. Hem där hittade vi Krille i trappan, in gjorde käk.
MUUUUUUUMMMMMSSSS jag lyckades göra en så sjukt god kycklingsallad som både Jennie och Krille blev sålda på:) Tack jag vet! Trots den nyttiga salladen så sätter sig fettet sina spår så vi dorg fram dansmattorna och körde några rundor, ruskigt roligt faktiskt. Dagen började dra ihop sig för ett farväl, Krille for hem till Offerdal- vi ses i påsk! , vi chillade och mös lite innan jag och Jennie gick på bolaget sen bussen. Hann inte mer än in på bussen så ringde min käre far. De va bara att kliva av bussen och vänta några minuter så kom han och Ann-louise och hämtade mig. Vi tog en middag på lilla siam sedan ett sväng till Torvalla och besökte en stycke bror till A. Hemma, ätligen, skönt men tomt, bara jag ensam unge. Pappa och jag har nu kikat på tv sen vi kom hem men nu blev jag less och tänkte bara slänga in en lite uppdatering av mig och min dag. Annars då? Johoo jag mår bara bra, börjar bli riktigt frisk snart, hoppas tills påsken iaf, för då kommer ju Veronica m fam. Ohh så roligt, då ska jag få babis mysa lite.
Just nu är jag faktiskt väldigt myssugen så jag önskade nästan att Emil vore här. Men de e nått i mina drömmar bara, nu ska jag sova så jag orkar med min Famor i morgon. Gonatt alla glada!:D
 


BTW jag ska ju snart göra en lite fin tatuering vid min vrist! hmm, va ska de va?

RSS 2.0