3 dygn 6h och 30min Sen bär det....

IVÄG TILL THAILAND. Nu ligger jag på en madrass hemma hos mamma i Hammerdal. Dagen har varit bra med två långa promenader, syskon och mamma middag, god tacopaj. Efterrätt och massa skratt och prat. Mys mys. Nu snart ska man ställa om klockan och de känns tungt eftersom det blir ännu en timmes väntan inför Thailand.

Vill bara att ni ska veta att jag är överlycklig just nu. Känner mig så fruktansvärt kär och allt ska bli så roligt nu framöver ett tag. Jag älskar mitt liv. Helt sick. Har hunnit med, Agnes, Linda, Linda, Jennie, Becka, Erika, Sofia och ska avverka Jossa och Marlene i morgon +Christine. Sen måndag ska nog Jennie komma en sväng oxå. Måste hinna med alla innan tisdag. Har varit en ganska hektisk vecka men de är der verkligen värt. Ska fixa lite småsaker inför resan sen packa på måndag snart sååå..

Kommer tyvärr inte blogga eller skriva någon resedagbok under tiden vad som är tänkt iaf, men kan ju hända att man hoppar in på nått café nånstans.

Nu ska jag sova, nån som känner att dom vill prata med mig innan jag åker kan nå mig tills kl 05:20 på tisdag på min mobil sen så är de kört. Hinner inte ringa på alla er som jag vill ringa innan jag far blir dyrt oxå så ring gärna.

Ha det bra här hemma, ses första ADVENT!


GONATT!

efter kuren och sommaren


Dom här bilderna har jag lagt upp för veronicas skulle, har inte träffat henne mycket alls de här året och hon var nyfiken på hur jag såg ut så då när man bara är hemma så kan man ju fixa lite sånt. Puss älskar dig veronica! Take care.



INNAN
      EFTER

vilken vecka.

fredagen var jag ledig så vi var i Hammerdal hos pappa på gomiddag. Porterstek och potatis. Gott gott. Blev lite idolmys på kvällen sen for vi in till stan på lördag morgon för jag skulle jobba kl 11. Det gick bra, efter jobbet kom jag hem och här var då Johan Emil Gralle och Stefan, vi pratade och drack lite öl. Sen tog jag en dusch och sedan blev det trerätters. För, varm och efter. Smaskens. Sen kom Linda och vi kikade på fotboll och drack lite vin. Kort kommer nedan. Kvällen fortsatte på g3 sen kebaben sen hem.



Söndag morgon mådde jag väldigt bra, var pigg och glad som vanligt nu för tiden. Gick runt berget med Linda sen var jag och Christine iväg på hallen och kikade på JIB:s match. dom vann över sundsvall med 24-5. Ganska seg match men med trevligt sällskap och mycke snygga mål var det en väligt mysig och rolig söndagsaktivitet.Väldigt rolig, haha skrattar. Efter matchen drog jag och emil och handlade, sen på kvällen var jag hos marlene och kika på ensam mamma söker och surrade en massa.




När jag skulle sova började jag känna en sån värk i magen, huvva inge roligt men jag somnde och som tills kl 02.00 då jag vaknade av en panik, hade så ont i magen så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Spydde och kunde somna igen efter ett stolpiller. Vaknade igen vid sextiden med samma smärtor oxh illamående. Samma visa igen, upp på tog sen var jag tom på allt. Halvsov fram till kl 13 då mamma kom, då hade magen lugnat sig. Sen hade Emil skvallrat för sin mamma att jag var dålig så hon ringde och de slutade med att jag hamnade på akuten kl 15.00. Där satt jag eller ja låg och väntade på ett rum till kl 19 på kvällen. Hamnade på kirurgen eftersom dom misstänkte att det var blindtarmen som spökade, jag hade sån smärta. Så vid 22 tiden åkte jag in i operationssalen för att göra titthål i magen för att se om tarmen var frisk, men dom trodde den var sjuk så jag var inställd på att dom skulle ta bort tarmen. Men när jag vaknade på vaket så kände jag inget plåster där dom ritade för öppningen. Det visade sig sen när jag kollade på magen att jag hade tre plåster på magen ist. Dom hade gjort tre hål på magen för att kunna lyfta tarmarna osv, dom hitade en frisk blindtarm så den fick vara kvar, men mina smärtor berodde nog på en inflamnation i tunntarmen som dom hittade. Inget gjordes åt de utan nu knaprar jag alvedon och ligger mest. Trist och sjukskriven i en vecka så nu blir det lugnt för mig ett tag framöver. Nu ska jag vila! Ha det!

Grattis min älskade älskling som fyller år idag! Har för övrigt passat upp han i morse med frukost på sängen och lite presenter. Vilket var smärtsamt men lätt värt det, tog lite tid men de blev bra. Tror han blev nöjd iaf.


vad händer?

Vaknade igår morse och mådde inge bra alls. Klev upp och fixade mig för att börja jobbet kl 10. Gick dit och de kändes sådär. Efter jag burit två säckar sopor till soprummet var jag helt slu så jag bestämde mig för att avrunda och gå hem redan kvart över tio. Mår sjukt dåligt över det, vill verkligen jobba gärnet nu innan jag ska iväg till Thailand, vill verkligen visa min chef att jag vill och kan. Men varför ska alltid sjukan komma på sämsta tillfället. Jag önskar att jag kunde göra bättre. Idag var jag hur pigg som helst och skulle jobba 12-19. Gick på en morgonpromenad med Emil och kände mig fotfarande hur pigg och frisk som helst. Åt en god frukost sen gick jag iväg till jobbet. Runt kl 13.30 kände jag mig klen och bytte då pass med Connie som var så snäll och jobbade till sju och jag fick gå hem kl 16. Hade gråten i halsen fårn då jag tog beslutet att gå hem tidigare. Tänker på min ekonomi oxå. Jag vill jobba. Jag vill inte vara vek och gå hem från jobbet, men vad ska man göra när man inte mår bra. Jag är iaf stolt över mig själv som var där iaf 4h i dag. I morgon ska jag ge gärnet för då är det en långdag. Från kl 8.00 till 19:00. Hoppas verkligen jag klarar det. På fredag är jag ledig och då ska jag vila upp mig hemma i Hammerdal. Det blir middag hos pappa. PORTERSTEK:) Mmmmummmms! Min favvomat nästan. Ska bli mysigt. Sen jobbar jag lörsdag sen är det bara 6 arbetsdagar kvar innan jag åker. Skönt med en vecka ledigt innan jag åker eftersom de krävs lite planering och packning. Men behöver samtidig pengar. Aja de får bli som de blir. Allt blir bra det vet jag. Ikväll kommer pappa förbi en sväng ska kolla om han vill äta här. Nu ska jag slappa i soffan och bara ta de lugnt! Hej då.


Härliga tider.

Helgen, trodde de va jobb på schemat men de blev inte så.  Jippie, då fanns tid för nöjen och mycket annat.
Fredagen jobbade jag som sagt till 19, snabbade mig hem för att avnjutan en tacomiddag med Emil, johan och krille. Det ingick lite vin till maten oxå, mumma. Mätta och belåtna kollade vi lite på idol och pratade mest. Sedan vid nio tio tiden tog vi bussen bort till folkan för att gå på dansgala. Jannez var där såklart. Bäst. Dock blev jag alldeles för full så jag mådde verkligen dåligt där på kvällen. Vi gick hem vilket var bra. Upp kl nio på lördagen för en mysig tripp till åre. Det var nämligen åre höstmarknad. Vilket var väldigt trevligt men gud vilken dålig marknad, blev lite besviken faktiskt. Vi var hemma i Offerdal vid 5 tiden då fick vi en god middag:) Sedan åkte grabbarna till änge och jag hängde med men tog på mig mina skäna promenadskor och gick hem från änge till Offerdal i mörkret:( De va hemskt de blåste och snö/regnade massor. De va verkligen mörkt. När jag nått halvvägs ca 3km så sprang jag på en överkörd katt, den var så sjukt söt. Jag började grina, tänkte om jag skulle gå till huset som var närmast och säga nått men fegade ur och fortsatte gå. Hemma dyblöt tog jag en varm dusch sen kom killarna hem så kika vi fotboll och jag var helt slut.
På söndagmorgon hade jag bestämt mig för att gå en långpromenad men de öste ner snö när jag tittade ut, men vädret ska inte hindra mig så jag slet på mig kläder och spatserade iväg, vilket var hur skönt som helst trots vädret. Eftersom de var kanelbullensdag igår söndag så bakade vi bullar innan vi for in till stan. Handlade lite på maxi och i dag har jag gått en promenad cyklat på ÖB och på willys sen lagat massa mat. Och nu ska jag skynda mig laga middag innan emil kommer hem från jobbet! Ha de bra alla!

Ett stort hjärta till Veronica som fyllde 25 år i lördags! Du är underbar, vi ses snart.

Imogon jobb tills på torsdag, hem till Hammerdal har beställt porterstek av pappa och A. Sen jobba lördag. Livet är fantastiskt! Och snart far VI till Thailand! Ohhhh jag längtar!
PUSS

RSS 2.0