Jobb, träna, sola, jobb, träna, sola...

Mina dagar ser ganska lika dana ut varje dag. Men de trivs jag med. Jobbar nästan varje dag och sedan måste jag gå in träningen oxå så de blir lätt hänt med ett pass efter eller före jobbet, om inte solen tar över mitt träningssug så jag tar ett dopp i bassängen sedan sola och relaxa lite. Förra  veckan bestod av tre fina mornar, började kl 12:00 så startade de dagarna kl 9 på badet med Marlene lite simmning sen relax och sol. Bästa dagen var nog lördagen, hur bra väder som helst. Det var uplagt för middag på marité efter en lång dags arbete. Det var jag och M som skulle dit och käka, en öl innan en liten till maten en flaska kir sen gratis inträde på marité sen öl på öl. Väldigt mysig rolig kväll! Tack vännen!
Har iaf fått en ledig dag i veckan så jag hann få lite färg. Viktigt för mig.

Nu i dag har jag jobbat, mamma och Cilla är här, vi har varit och käka på kina. Nu sitter vi hemma dom kolla på allsång på skansen jag bloggar eftersom jag aldrig har tid annars! Tyvärr.  Imorgon blir det stade innan jagbörjar jobba och ska jobba till kl halv nio. Jobbigt. Hoppas på att hitta ett par skor och en dove kräm sedan ett nagellack.
Idag far min kisse till Kos. lyllo henne, fast jag har ju Thailand att se framemot! Längtar varje dag! På tal om längta så har jag faktiskt lite att se fram emot, en forsränning i Åre nästa vecka, sedan en kanottur i Hårkan sedan en camingtur till sommarland och sen massa roliga kvällar och dagar. Sedan blir det nog en tripp till Eskiltuna till Joanna och Becka några dagar innan jag far till Thailand. Vi får se vart sommar bär! hejdå!


Midsommar i Kluk!



Midsommarfirandet börjde redan i torsdags,:D Tog långhelg från jobbet i onsdags, torsdag kom Jennie, vi surrade runt på stan mest hela dagen med Christine, hittade inte så mycket. Ca kl 18:00 for vi en fullsmockad bil till Offerdal. Där väntade god tacomiddag. Det var mysigt, vi åt och spelade kort.
Lördagen klev vi upp vid nio och började fixa allt inför en dag i Kluk. Kl halv 12 bar det iväg. Kom till Kluksgårn där en vagn tog oss till Bläckåsvallen där dagens tävlingar skulle utföras. De börjades dela in lag, dagens första tävling var såklart fotoll på sjumanna mål och plan, fyra lag fyra mål på en sjumannaplan, ni kan ju tänka er. Mycket roligt iaf. Det dracks och var bara massa skratt hela dagen, lite mer tävlingar var. irländskjulafton, forsränning, plankgång, (inte skidgång) kast med boll och en skujt rolig stafettbana, som alltid i Kluk kunde man såklart få extrapoäng genom att visa lita naket, vilket många gjorde men jag ballade ur som många andra oxå. Men mycket nöje var de iaf. Efter en suverän dag kom Therese och Stefan och hämtade oss för en dusch och grillning hos Stefans föräldrar. Blev en lite miniförfest i Slandrom kanske de hette:) Väldigt trevligt. Middagen var kvällens höjdpunkt, den bestod av sandra emil jennies potatissallad:) Hur god som helst, sedan marinerad kyckling som vi grillade och den suveränt goda såsen. mmmm! Kluksgården här kommer vi. Kvällen var jätte rolig och vi dansade drack och hade det bara hur trevligt som helst. Jennies mamma hämta oss vid två. Nu så här efteråt så måste jag bara säga Misommar -09:) I like it! Tack Jennie för att du följde. Tack alla för att ni bidrog till en livsupplevelse.
!!!!!!!!!!!!!Bilder!!!!!!!!!!!!



jobb. student. syskon och massa annat trevligt.

Sitter hemma i lägenheten nu, i en sjukt ren miljö tack vare mig själv som har städat nu efter en jobbig dag på jobbet! Igår var det lite fest här hos oss, de var middag med Veronia, Tony, Sofie och Cilla. Sedan kom en vän till Tony och vinglas krossades och vi sjöng singstar så våra halsar värkte. En mycket trevlig kväll, det blev verkligen lyckat! Tack mina söta systrar och Tony. Emil skulle sova i Offerdal men de slutade med att han oxå sov här eftersom han fått reda på att han skulle åka upp till Umeå i dag. Så i morse så vaknade jag som vanligt efter en vinkväll väldigt tidigt. Kunde inte somna om, låg oskönt och hade en känsla av att kunna försova sig. Vilket jag inte har råd med. Så i morse drog gänget härifrån så då åt jag och Emil lite frukost sen körde han mig till jobbet. Jobbig dag där räcker. Hem städa och nu sitter man här, ensam och har sjukt ont i kroppen. Orkar inte hitta på något så jag ska nog skriva klart här sedan slappa rejält.

Till torsdag, Lillasyss tog studenten. Emil och jag tog bilden hem på onsdagkväll. Myyss! Morgonen därpå åkte vi till Strömsund för att ta emot sofie efter hon gått ut! Hon var så fin så. Medan de höll på att åka flak gick vi runt och kollade in all shopping i Ström. Vi handlade en massage sak. Myys! VI gillar mys. Vi skulle alla äta på La mareé efter flakåkningen, där blev vi alla besvikna på maten, den smaka skit. Verkligen ingen krydda och segt. Vi skrev en insändare till ÖP igår så hoppas den kommer med något i veckan, håll utkik.

En tårtmånade har det här varit! Jag har bakat sammanlagt sju st. Roligt att kunna göra någon glad:D

gonatt!

Här kommer lite bilder från veckan!








allt bara går så bra just nu!

Idag har jag haft en mysig det var, där de är sjukt trevliga människor. Trivs så fruktansvärt bra! Sedan middag hemma, en långpromenad. Lite städning av mitt akvarium och sedan var jag iväg på bibblan åt min kära mamma.
Har bara känt en ren glädje hela dagen, jag verkligen känner att allt går så bra nu och att jag känner att allt som väntar kommer bli som jag gör det till, alltså det bästa! Det är bara att ge sig fan på de. I morgon väntar ännu en rolig dag på jobbet sedan en massa ärenden i stan innan jag och Emil beger oss till Hammerdal för att sova sedan åka på Sofies student på torsdag. Hoppas verkligen hon blivit frisk tills då. Stackarn! Nu ska jag ta en dusch och fixa lite annat. Chio!

första riktiga jobbdagen.

Började kl 8.00 var ganska pigg. Kom på badet och de var fullt av personal där inne å de visade sig att vi skulle ha en utbildnings/städar dag. Så de kändes skönt. Blev lite less i slutet men men, fick sluta kl 15.30. Nice. Kom hem myste lite  soffan med Emil sen for vi upp på arenan för han skulle träna och jag gick såklart en lång promenad. Det var verkligen skönt. Nu har jag ätit middag och ska snart skriva upp lite som jag ska handla. Ha en myskväll allihopa!

THAILAND kommer att bli bäst!

Helgen har varit bra! Började med tårtbakande åt Mathias som fyllde 30 år. For och fika med han sedan bar de iväg till Offerdal där en mysig kväll med god mat och kortspel väntade. Lördagmorgon började med väckning kl halb åtta av Krille. Vi drog iväg in till stan för Krille och Johan skulle cykla, Emil skulle träna så jag passade på att fara och träna jag med, blev lite sol och bad oxå. Hur skönt som helst! Kvällen blev fotboll mm. Nu söndag har vi varit iväg och fiskat hela dagen, det var verkligen mysigt. Men jobbigt. Är hemma i stan nu nyduschade ska lägga mig för att orkar kliva upp och jobba i morgon.

 
      

Längtar som attans. Jag vill att de ska bli nu. Känner så enormt mycket motivation till att träna och jobba i sommar nu när jag vet vad de kommer att ge i slutändan. Sååååå roligt. Vi blir till och med borta i en hel månad! Hur underbart är inte de!? Längtar längtar längtar!<3 Syster och Malin kommer nog en sväng oxå, sen hoppas vi på Emma och Wilsson oxå.




Torsdag.

Dagen har varit sjuk jobbig, jag har varit småirriterad hela tiden känns de som. Men jag menar inget illa med de. Verkligen inte. Iaf så vaknade jag tidigt i morse. Fixa lite med telefonsamtal osv. Jag och Christine åte på Törners och fixade lite marzipan till tårtorna jag skulle baka. Dom blev fina!:) SEdan levererade vi dom  oxå. Där tjänade man sig en slant. Nu har jag ätit lunch och ska snart fara och handla till middagen, de blir wokk. Var på afm nyss och skrev ut mig från jobbgarantin. Skönt! Så nu är man inte arbetssökande längre. Och inte arbetslös heller för den delen. Imorgon väntar en lång rolig dag med Christine, Emil, kanske studentmiddag, Offerdal och massa mera.

Igår kollade jag runt på lite resor, jag och Emil sitter och är nära på att boka en resa till Thailand i november och vara borta en månad, hoppas verkligen vi gör de. Kommer kosta en hel del men de skulle känns roligare att jobba om jag visste att jag skulle göra nått så roligt av min pengar. Hopppas hoppas hoppas! Det skulle vara helt underbart!
Chio!

tisda..

Morgen började bra. Gick och mötte Christine på bron, för att ta en lång promenad. Vi gick en hel timma. Huvva jobbigt i backarna. Väl hemma hos Tellan åt vi en himelsk god frukost! Sedan satte vi igång med dagens stora utmaning. BAKA! Jag bakade Chockomuffins medans Christine gjorde Dajmkaka men hon var lite seg som innebar att jag fick ge henne en hand efter jag hade blivit klar. Sedan bakade vi chokladrutor. Dom blev så underbart bra. Märta kom så jag fick lift hem eftersom vi råks på att bo på samma gård. Lagade mat till Emil så han skulle hinna iväg å städa med laget. Runt 4 kom Märta och Linda upp till mig, vi skulle nämligen ta en promenad. Den blev kort. När jag kom hem så städade jag lägenheten, sedan lagade jag massa mat så de blev tre dosor. Nu har jag duschat och sitter i soffan och har nyss kammat ut ett dussin tover i håret på Emil. Sova snart kanske, i morgon väntar träning och jobb till 20.30. Huvva. 

Vill ha så småningom! Snart så hoppas jag! 

sommar!

Sommaren är faktiskt här nu. Å det är jag glad för. Älskar sommar, sol, bad, allt som har med den att göra. Ser fram emot massor av roliga saker i sommar trots att jag ska jobba nästan hela sommaren. Blir iaf 5 helger i rad under yran, fäviken, ironcamp och allt annat jag önskas vilja göra. Men sånt får man ta när man inte jobbat på länge. Bara att slita och tänka pengar!
På fredag är vi bjudna på Mickaelas studentmiddag, får se hur jag gör. Känner kanske för att åka hem en sväng innan jag ska bli kvar i Östersund hela sommaren p.g.a jobbet. Får se, kan hända mycket innan fredag. Saknar iaf pappa syskonen och mamma. Mamma var här i dag och då känner man verkligen hur mycket man saknar dom.

Dagens höjdpunkt var att jag var hos läkaren i morse, sen fixa lite saker till Cilla, sedan drog jag iväg på badet och gjort ett sånt sjukt bra träningspass, med kondition och styrka! Så sjukt nöjd. Kommer kännas i morgon så därför blir de på sin höjd två promenader i morgon. Nn ska iaf jag ta mina friska ben och gå upp på arenan för att försöka komma in på emils match gratis!

Hejsvejs!

Umeå här kommer vi! Emmas stuga, fullfart!

Fredagen- Emil for på träning. Jag började packa för vår Umeåresa som skulle gå ca kl 13:00 med bil. Det blev stress och stress och ännu mer stress, tillslut satt vi alla fyra i bilen. Emil, Clas, simon och jag. Emil hade turen att börja köra. Vi hade en väldigt rolig resa upp. när vi väl var framme kikade vi på bränbolls-vm. Emil bror Krille deltog med ett lag som hette Blåbären så vi kollade på två av deras matcher sedan gick runt och kollade på massa andra lag. Efter Krilles sista match for vi och åt på de vidrigaste snabbstället någonsin. Det var en skandal, en pina. Huvva. Omätta åkte vi till Krilles studentkorridor som han bor i, fixade oss iordning för en utekväll. Den började bra på en förfest vid några studentlägenheter. Kvällens höjdare var simon som råka hälla öl i sitt eget hår. (mycket oxå.) Väldigt roande. Senare på kvällen gick vi jag vet inte hur långt men väldigt väldigt långt i till stan för att gå på någon sorts festival som var där, haha, Björn Rosenström spelade. Lyssna lite på han sedan var de hemfärd med buss, just ja emil och simon "träffade" ju Pär Elofsson . Somnade gött! Vaknade i stekhettan, solen var hur varm som helst, jag ville bara ligga ute och solade men viste att vi hade en lång resa hem framför oss, så de var bara inställning som gällde. Solälskare som jag är fick jag ångest såklart.
          

 Äntligen hemma, packa om väskan till nästa tripp, utanför Brunflo till Emmas stuga. Middagen var iprincip klar när vi kom. Skönt. Hur gott som helst:D Lite öl på maten var inte helt fel efter en lång varm dag i en bil. Vi tog en kanot och en båt för att fiska på sjön, men inge napp:( tyvärr.. SURT.

Söndag- Sovit hur skönt som helst. Jag och Emil spelade badminton, det var roligt. Sedan for Emil och Wilsson ut med kanoten då passade jag och Emma på att sola lite på bryggan och fiska lite. Killarna trodde dom skulle komma hem med en fet gädda, men kanoten var tom när dom kom, jag fick däremot en lite firre som lyckades hoppa ur hinken tillbaka ner i sjön igen, vilket var trist men konstigt nog så trodde boysen på oss utan att ha nått bevis. Härligt! Det var faktiskt sant. Tro mig.  Jag och Emil for hem vid två tiden för jag skulle jobba och han skulle träna. Jobbet gick bra, kom hem och fick god mat.


Väldigt händelserik och rolig helg! Tack för mig.

RSS 2.0