Hammerdal


Nu befinner jag mig i Hammerdal, kommer lite mer om vad jag gjort och lite annat sen! Ska nog iväg och träna med pappa nu.

Check!

Blev utmanad av Christine, och eftersom emil bara ligger och sover så passar jag på å gör det!

Matvanor:
Bästa maträtt?
Kyckling, kött, sallad
Bästa dryck? Sodavatten
Hatdryck och maträtt? whisky och finns så mycket men kanske fiskbullar.
Bästa alkoholdryck? dricker vin när jag väl dricker men drinkar funkar.
Smågodis eller färdiga påsar godis? godisförbud, men annars små
Favoritglass? hemmagjord philadelphia glass

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Händer inte att jag handlar något för tillfället beroende på att jag  inte har några pengar!
Har du mer skor än kläder? hmm, nepp
Favoritplagg? shorts och linne, leggins tunika.
Hatplagg? Jeans

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
arbetslös ?
Vad vill du bli? målare
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? som sagt arbetslös.
Är lönen viktigast? Inte alls men viktig.

Boende:
Lägenhet eller hus?
Lägenhet
Framtidsplaner med boende? Självklart ska jag ha ett fint hus någon gång i framtiden.
Litet eller jätte stort? Normal litet lr normalstort.
Drömboende? MItt drömboende ska bli verkligehet, hus normal storlek, pool, trädgårs, garage, och ett litet fritidshus. 
Landet eller mitt i stan? Högs 4 mil utanför staden men aldrig mitt i.
Mysigt eller sterilt? Självklart mysigt men oxå fint.

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nopp.
Är otrohet okej? Verkligen inte.
Älskar du någon? mammi såklart
Betyder familjen mycket för dig? En av de saker som är viktigast i livet.
Är du lojal? Dom brukar säga de.
Tycker du om att dricka dig full?  Kan jag inte påstå men ibland brunkar de gå emot mig, vilket kan vara farligt.
Hemmafest eller gå ut på krogen fest? Hemma såklart, krogen är överskattad.

Jag utmanar ingen förutom den som vill då!

Solig dag.



En solig dag i dag måste jag säga.
Tänker nu medans jag kommer ihåg det
säga grattis till min storasyster som fyller 22 år i dag!
Hoppas verkligen hon får en bra dag trots att inte hennes
favoritsandra kan komma på hennes lilla kalas i kväll!
VI ska mysa i helgen ist.

Nu till dagens akriviterter. Har varit på arbetsförmedlingen, fick berömm för mina enormt bra änsökningar/personliga brev jag skriver. Tack Tack.. Känns roligt att något går bra, men undra när någon arbetsgivare ska nappa på dem då. Emil är sängliggandes i dag så kan som inte bara sitta inne med han så jag tog med mig filten och kameran och gick till badhusparken där jag fann min vän Christine och lite guttar. Surra lite sedan hem igen, emil bara sover och sover, stackarn, jag lider ju faktiskt med han. Man kan inte ens mysa lite med han, jag vill inte dra på mig någon magsjuka nu inför helgen då vi har vår sista match. DEN ÄR VIKTIG! För vi ska vnna, det finns bara vinst!
tuggummi-check
hårband-check

nu ska jag ta å få till någon middag så det står härliga till! Ha e fortsatt trevlig dag!

Semla, tvätt, träning och sjuk pojkvän


Gårdagen 24/2.
Dagen började med lite tvättande sedan bestämde jag mig för att baka semlor eftersom det var fettisdagan! Emil ville hjälpa till men var lite sjuk så han kolla mest bara på tv. Efter semlorna var klara hade emil fart på jobbet då bjöd jag in Christine och Björch på semla och kaffe, väldigt uppskattade semlor måste jag säga. Efter en semla i magen var vi redo för em lång promenad, jag och christine gcik en sväng på vägen hem handlade vi lite mat som vi lämna hemma hos mig och gick därefter vidare till hallen. Jag körde lite styrka sen blidde det mest pingis! Åkte på arenen träffa emil och åkte med han hem, stackarn han mådde inge bra. När vi kom hem var de att bädda ner sötisen i soffan och börja med maten (utsvulten).Det blevc som ni ser nedanför en skiiit god sallad, en cecarsallad med körsbärs tomater och marinerade kycklingbitar i.

semla

mycket love!

Kan bara säga äkta kärlek! Emil har fixat världens finaste och betydelsefulla present till mig... Jag blev så himla glad, synd bara att man är dålig på att visa vad man egentligen känner när någon lagt ner så mycke tid och energi på en sån fin present. Och den passsssssar sååå bra på väggen i vardagsrummet! Hur fin som heslt, måste ju nämna Annika som har varit så snäll och duktig som målat den. Tack. Det blev en lite sen födelsedagspresent men okcså den bästa.
Han är så söt!




kärlek!

Dagens girighet!

Ganska händelserik dag måste jag säga. Började med lite frukorst, kl 10 tog jag bilen till Christine på Frösön, där va de ingen stress. Vi tog de lugnt, spelade några parti yatzy, Vi turades om att vinna som vanligt. Kl 11 for vi ut på f4 på noliamässan och kikade lite skolor (utbildningar). Efter vi kände oss klara åkte vi in till stan igen och tog en fika på tehuset! Gick på  storförlust, en paj och en varmchoklad för 77 kr, som tur är har man ju kontakter där så de löser sig nästa besök. Till sporthallen nästa, där väntade ett och annat gångjärn att få komma loss från sin ruttna skåplucka. Promenerade hem skulle äta min matdosa som jag lagade till igår men den hade min söta Emil ätit innan han stack på jobbet. Ringde till Christine å blev bjuden på middag. Köttbullar¨, potatis. brunsås och lingonsylt. Matchstart kl 19.20. Förväntansfull, kände att de skulle gå åt rätt håll men började med knip i magen, de bara blev värre, matchen va ett suck och jag har fortfarande ont i magen, aldrig mer micropotatis. Hemma nu i soffan och ligger och funderar över ...

GIRIGHET! Girighet kan liknas vid ett överdrift och eventuellt omättligt begär att äga saker, framförallt  pengar, men hos vissa har inte girigheten någon gräns. Människor som bara vill ha mer och mer, människor som aldrig kan nöja sig med de dem får, människor som bara är allmänt överdivet giriga.
Girighet bör inte blandas ihop med sparsamhet. en sparsam person kan tex tillverka egna gåvor till en vän i present lr kanske fynda på rean, medan en girig person kan undvika att köpa något överhuvudtaget. En girig person tänjer gärna orealistiskt på gränserna och får oftast dåligt rykte för sin snikenhet hos anhöriga. Ibland kan man inte riktigt förstå hur vissa tänker, måste man alltid ha de dyraste skorna eller de nyaste prylarna. Det har ínte bara med praktiska saker att göra heller, att man inte kan nöja sig med en snäll vän utan att man måste ha en cool helt okey good loocking friend också. Är de bara viktigt att man ser bra ut i en girig persons ögon? Viktigt. En kille tex, emil är inte utpekad verkligen inte, jag personligen känner iaf ett flertal killar som verkar vara girig på den delen av att man måste ha de snyggaste kläderna och den snyggaste tjejen verkligen allt ska vara perfekt. Jag ska inte undvika att ta upp om oss tjejer, vi kan vara giriga också men jag känner ändå fler tjejer än killar och i procent av de så äger killarna girighetsområdets största del. Nu får de vara slut innan jag blir girig på de här inlägget! Hoppas ni har fått en insikt i vad girig är och att om ni känner er träffad som girig att ni kommenterar.  Annars också. Jag har inget emot de som är giriga men de skulle inte vara något jag skulle kunna leva med dagligen. Tack för att ni tog er lite tid att läsa.
Tack!!

Bloggen

Jaha, så nu har man skaffat sig en lite blogg också. Det var inte väntat inte heller planerat. Fick bara en idé att kanske göra det. Så nu gjort! Mitt liv annars? hmm söker jobb. Något jag inte förstår är hur man ska kunna överleva utan. Jag kan säga att jag är absolut inte någon som måste ha pengar hela tiden men någon gång skulle det ju sitta fint med en lite slant. Utan jobb utan pengar, iaf om man kommer från familjen Jonsson-Falk. Finns ju undantag. Så till jobben, finns inget jobb som passar mig, jag söker och söker och söker, men inget finner. Önskar bara att man fick några timmars jobb per dag. Skulle kunna stå ut med de mesta, bara jag får betalt. Jag har levt snålt i ett halvår nu snart och börjar vilja kunna unna mig något. Jag blir som lite isolerad av att inte ha pengar, kan inte göra saker med Emil, inte med mina kompisar. Promenader är väl det jag kan göra, gratis och bra för hälsan, inte alls så illa men ibland vill man kunna ta steget över och göra något annat. Men mitt liv ska väl få en lösning på allt så småningom. Jobbet kommer inte till mig utan jag kommer till det. Så dax att sätta igång.
Tack för att ni tog er tid och läste.
dear Sandra


ett jobb ger mig pengar, pengar ger mig mer frihet, frihet vill alla ha. Så varför inte ge mig ett jobb!?



RSS 2.0