Älskade du.

Emil är mitt hjärta av guld. Jag är så himla lycklig med dig.
Vi har det så bra, jag önskar och hoppas att jag alltid vaknar bredvid dig och kan känna mig trygg.
Vi är som ett. Du och jag Emil;D Det rusar i mig när jag ser dig och när du tar i mig får jag gåshud. Din hud mot min hud bildar en strålning av kärlek emellan oss.



Den 19/11 -09 firade vi två underbara år tillsammans jag hoppas det alltid förblir ett firande de datumet.

Kände bara för att skriva detta, ibland så känner man saker men man som bara känner det sen är det inge mer med det. Men nu delar jag med mig av mina känslor till er. Och det gillar jag.


Varför?

Varför blir jag besviken på dig när du gör sådär. Är det du som gör fel eller är det jag som är en fjant. Ingenting är lätt ibland när man inte förstår någonting. Du är viktig visst!

18dec och -20 grader och vitt:) Jihooo!

Idag vaknade vi tidigt för att uträtta lite sake. Vi håller nu på att tvätta.
Jennie ringde nyss så ikväll blir det BIO:)
I morgon kommer Linda Lanner hit och vi ska laga PadThai. Mummisgt.
Igår dansade jag dansmatta så de stod härliga till.
Längtar till Julen den kommer blir mysig och lugn. Ska fira den hos mamma med hela familjen. Jag är nödl med mina klappköp.:) Viktigt.  Idag funkar ekonomin bra, pengarna rullar in på tisdag från Veromoda, min slutlön. Skönt.

Ni måste bara se dehär. Mohahahha. Hur man såg ut. Ett år kan förändra mycket!


Har ännu hårdare löften iår.. Ska även börja läsa böcker.

Nyårslöften!
1. Börja träna mer.
2. Börja läsa böcker.
3. Äta nyttig.
4. Unna mig ibland.
5. Godisförbud. (finns godare saker)
6. Umgås mer med folk.
7. Skaffa ett jobb.
8. Husbil genom europa.

Önska mig lycka till. Ser verkligen fram emot detta år. Jag verkligen älskar nya utmaningar. Nu jävlar.

Det är också en arbetslös dag.

Hemma igen efter fyra helt underbara veckor i vackra Thailand. Har haft det kanon bra, med bra väder, supergod mat mycket äventyr och helt galet trevligtfolk. Jag ÄLSKAR allt med Thailand. Bildet finns på facebook. Orkar tyärr inte lägga upp dom här. Jag bjuder på en! Varsego!




Arbetslösa dagar är inget man vill ha, vilket var de jag fick igår när jag gick in på Vero moda och skulle höra när jag skulle börja jobba igen. Då fick man uppkört i ansiktet att man inte hade nån tjänst där längre. Hopp sa jag och gick vidare. Har en summa pengar nu efter resan och alla skulder är betalda så den summan är mitt sista innan jag måste börja gå på minus. Får sätta mig ner och skriva vad de ska gå åt till. Känns sådär men samtidig vad ska man göra. Alla vet hur svårt det är i dagens läge att få jobb så ingen ska sprida dynga på mig bara för att jag nu är ARBETSLÖS. Ska sätta mig och skriva lite CV osv snart. Håller på att tvättar för fullt. Skönt att få de hur världen.

Sofie och Niklas ska in idaf till stan så vi ska gå på Bio. Undra vilken det blir. Spännande. Emil ska nog med han med. Bara för att jag är arbetslös just idg så fick han såklart ett jobb idag på dagis. Men bara vik. Igår var jag iväg på min första innebandyträning sedan jag spelade med Hammerdal för ca ett år sedan, känns i ryggen idag men de ska de göra.


Ego och trångsynta är nått som jag hatar, förstår inte människor som kan bara tänka på sitt och sitt. Bara sitt! Varför kan inte alla vara likadana. Jag önskar att du förstod hur det känns. Vad du håller på med och vad du skapar för konsekvenser. Orka ens lyssna. Jag är så less. Trodde jag var snäll men ibland vill man inte bara orka  med allt sånt i livet. Tänk 5år fram i tiden. Vad händer då? Hur kommer det gå? Det är det jag tänker på mest!




Nu är det jul snart och jag är superglad. Har handlat klart alla julklappar och har bara Emil kvar, den svåraste såklart. Tips nån?
Blir hos mamma på julen med momma moffa och syskonen. Mys mys. Sedan juldagen ska jag vara i Offerdal, i mellandagarna kanske vi drar hem till Hammerdal en sväng för att sedan åka till Offerdal för att där fira nyår. Längtar det kommer blir så himla bra.



Hejdå tvätten kallar!

RSS 2.0