måndag, ny vecka nya möjligheter.

Dagen började med en myisg morgon i sängen, äntligen fick man sova ut. Jon skulle ha med mig och Emil ut på stan så vi gick där vid halv elva. Jag och Emil uträttade väldigt bra och mycket på stan, Jons instast blev lite värre sämre! Jon åkte på jobbet då gick vi på Tehuset och fika lite te. En lunch vid kl ett blev det hemma. Sedan en tripp till min nyopererade pappa på sjukan. Han mådde bara bra. skönt att allt gick rätt till. Träffa Jens på vägen hem så nu är han här och Emil på träning. Vi har planerat att äta middag tillsammans när Emil  kommer hem, om han nu går med på de. Ska nog inte vara några problem. Men jag ska äta nyttig middag, blir nog bara lite sallad. Har ju som börjat mitt nyttiga liv i dag. Jennie var här igår och vi käka den godaste kladdkakan ever. Så sen kom syndarångesten fram. I dag har vi båda tagit oss i kragen och ska göra nått nyttigare åt våra liv. En känsla säger mig att Jennie komme fuska där borta i Strömsund, men jag ska peppa henne över telefon. Nu måste jag snyta min näsa innan Jens drunknar i allt mitt snor, haha!
Pusss


lång färd..

Fredagkväll efter Emils träning fick jag den roliga nyheten att han skulle följa med på dopet, så han käka lite mat, packa sedan tog vi och for på sjukan och hälsade på pappsen. Där var också Ann-louise (nyhemkommen från gävle) och Cilla. Senare bar det iväg till hammerdal, sov och kvaknade tidigt för en låååång färd upp till blåsjön, där var det dop i ankarede på shemat sedan mat på blåsjöskola. Riktigt trevligt. Fin kusinen Alva Thea Emilia Falk är nu döpt:) Låån bildrese hem också, men himlans roliga resor var det. Vi lekte en ordlek, orka förklara. Jag va kung på hemvägen. In på en pizzeria i Strömsund, Emil var tvungen att ha mat, blev kebab m. stekt potatis. Hemma vid kvart i tio perfekt till starten av sverige portugal matchen, bra match vill jag säga, extra stjärna till Daniel Majstorovic.  Somna sent igår kände ren ångest när jag visste att man skulle ställa fram kl en timme, skapligt förkyld och var i behov av mycket och god sömn. Upp kl 8:00 ingen ro, for in till stan kl kvart i nio körde emil till hotellet för att där äta sedan buss till Timrå för match, stackarn som måste åka så mycke i helgen, men helt frivillig tripp igår. Nu sitter jag hemma i lägenheten och Jennie kommer snart en sväng innan hennes buss går. Bloggar lite nu såhär efter ett besök hos pappa på sjukan där både kusin, kusin barn och faster var. Vi pratade lite företag och jag är så sjukt sugen så ni ska bara veta. Jag vill vekligen starta eget nu. Längtar tills Christine har spelat klart så jag kan prata med henne om företaget, för jag vill gärna ha med mig någon fler. Vi två skulle nog göra det bra! Jag har massor av ideér. Hon kommer vara svårflörtad men med en liten bit av mina ideér kommer hon vända snabbt! Det kan bli roligt. Hoppas. Är så himla less på atat bara slänga bort alla min arbetslösa dagar av att bara gå hemma. Herregud ta chansen, den finns ju. Nu måste min näsa snytas, ha de bra!

 

(storkusin Agnes)
En bild från i fjol men kommer
nya bilder sen.

jobbig vecka..

Bilden är inte
 från tisdagsmatchen.

Veckan började med att mamma var här och vi solade mm, tisdag kväll var det fotboll på arenan, ÖFK mot IFK Östersund. Jag och mor gick dit med stormsteg, la märke till en helikopter som flyfte och flög över våra huvuden. Ca 30 min in i matchen  fick jag ett tråkigt samtal från min syster att min pappa råkat ut för något tråkigt och att han var på väg in till stan med helikopter. Hemskt! I dag mår han hyffsat bra, har varit hos han nyss. Jag kan bara säga pappa jag älskar dig över allt annat. Jag behöver dig. Hoppas allt går bra nu. Igår for jag och Christine på en förtagsmässa i Åre, måste erkänna att de va de sämsta jag någonsin varit på, herregud. kossordet fixade vi ju bra! haha
För övrigt sitter jag bara hemma just nu i en mörk och tom lägenhet, ingen verkar vara sugen på att göra något med en fattiglapp som mig. Emil är på pause med lite vänner, jag har inte en krona så jag känner mig ganska isolerad. (varför kostar allt utom luft och kärlek ) Verkligen tugnt att inte ha nå pengar. Samma som i dag, jag Emil och Christin va på skolan (hermods) i dag och skulle skriva in oss, men inge blev de av de. Emil skynda ist iväg och käka lunchbuffé med en kompis, kändes tugnt. Jag la mina sista kronor på en tidning till pappa ist. Men de kändes helt rätt.  Ett annat för övrigt så har jag känt mig så himla elak den här veckan, sur, kort och bara allmän less på allt och alla, i dag kom förklaringen fram. Inte värt att nämna här så shyyyy! Men veckan har iaf varit riktigt jobbig, i morgon kommer Cilla in och ska på stan, jag kanske följer henne en sväng. Annars går bilen hem på kvällen med henne för att sedan åka vidare till Blåsjön på dop på lördag till min kusin Alva. Om inte det så ska kanske Emil följa med upp så då åker vi efter hans träning. Hoppas verkligen att han ska med, känns som vi skulle behöva det. Nu e de natti för i dag men skriver snart igen. Christin har ju påpekat att jag e kass på att uppdatera, Så som hon e bättre själv ? Kolla vettja 
http://lillthelin.blogg.se 
Jag är förkyld igen:( jobbigt !

hej då.



Kunde jag delas på tre hade mitt liv varit lite lättare.

Hmm, ibland önskar jag att man kunde vara på olika ställen samtidigt, hinna med allt man ska och bara kunna känna lugnet utan att man ska behöva känna att man glömmer någon eller missar någont viktigt. I mitt liv vore det väldigt effektivt att ha så. Eftersom jag lever i Östersund med min pojkvän, har min pappa och hans familj på en tomt i ena sidan av Hammerdal och sedan min mamma och hennes familj på andra sidan, bara där blir det svårt att räcka till ibland. Jag vet att dom inte kräver att jag ska umgås (hälsa på) dom så mycket men man känner ändå en vilja att göra de, varför inte? Jag vill ge dom den kärleken dom gett mig hela livet jag bott hemam hos dom. Jag älskar att vara hemma och bara ta det lugnt men ibland vill man bara vara kvar här i stan för att umgås med vänner eller kanske kolla lite fotboll vilket jag gör ganska ofta nu:) Där har vi det andra som drar mig åt ett annat hål, vännerna får tyvärr stå steget efter på min lista, tyvärr. Men jag kämpar för att hinna umgås med dem, men då är det så mycket som ska passa in, dom ska ha tid, jag ska ha tid och aktiviteten ska kunna gå att utföra. Jag har en storasyster i Hammerdal mitt emellan min pappa och mamma. hon är jag nästan aldrig hos, ojojoj.. nu känner jag mig lite dum här. Men hon vet hur mitt liv är och vi har ju kontakt så de är nog lugnt. Sen min lillasyster som har skola i Strömsund, kärleken i Norråker och sitt liv både här och där, de blir oxå svårt att träffa henne, men vi klarar oss. Vi har ändå levt i härlarna på varann ända tills jag flyttade. Oh nu är det ju så att min "storasyster" Veronica har fått barn lilla Loke<3. Hon bor i GÄVLE.. varför gör hon det för, varje gång hon är hemma känner jag mig dum om jag inte är med henne så mycket som jag vill för att jag inte kan, sedan när jag vill åka till henne kommer alltid nått emellan om inte de så räcker aldrig pengarna till. oh helt matt av allt skrivanade nu men jag fortsätter lite till. Min farmor är någon som betyder mycket för mig, men hon får oxå väldigt mycket tid med mig, i jämförelse med min morfar och mormor som betyder minst lika mycket. Men jag hoppas dom vet att jag skänker tankar vaje dag till dom. Sist då har vi ju min Emil, ni ska veta att han får min största del tid men den är i sängen. haha alltså inte så i sängen, utan vi mest bara sovar, han tränar, jobbar, jag tränar, och har som sagt i det här inlägget ganska mycket att göra. Emil har en familj oxå:O ohh vilken överraskning va? Ja de har han iaf, och dom är så mysiga så jag vill såklart räcka till där med, och de blir så ofta vi hinner, så ofta inte Emil har match vill säga.

Nu har iaf jag bestämt mig för att göra mer som jag själv vill och inte känna den där pressen att jag måste så mycket. Jag måste ingenting, jag måste bara göra saker som får mig att må bra, saker som jag verkligen vill göra, jag måste kunna tänka på mig själv i första hand. Jag måste sluta vilja massor bara för att jag vet att jag inte kan göra allt eller att jag inte kan vara på samma ställen samtidigt. Förstå nu Sandra. 

Så i påsk har jag ett antiklimax , Emils familj ska upp till fjällen och fiska, grilla mm, dom räcknar med mig, o jag vill.
Veronica, Thony och lill-loke kommer hem över påsken, men jag ska pussla ihop det så att alla blir nöjda! I hope.
Men jag är lyckligast endå!



Lite familj och vänner!






17/3 soligt

Ännu en dag går. Vaknade upp i morse lika pigg som igår. Fika lite frukost sen gick jag och Emil på Wellnesskliniken för hem hade klipptid, det blev mycket fint! VI passade på att hämta vårat paket från IKEA som kommit på Time. De innehöll en hylla till badrummet och lite smått och gott. Handla gjorde vi oxå. Samma idag följde jag Emil upp och gick hem, mys i de fina vädret synd bara att de blåser lite. Kom hem dansa lite matta sen nu sitter jag här. Ska snart laga mat tills gubben kommer hem. Blir en smarrig kycklingsallad.
I kväll ska jag nog kika på emils match med hans mamma och sen sova, puhh trött. Men OBS ändå himlans pigg jämfört med förrut. Känns som jag e på rätt väg. jihooo!

frukt


Nu ska jag fixa mat-CHECK

Du vet att du är underbarast och att allt e bra, egentligen.

focus

Ny dag nya möjligheter. I dag tänkte jag börja köra lite mer fokuserat!
Idag när jag vaknade kände jag mig jättepigg och utvilad. Mamma och jag var uppe ganska sent igår och stöka på med tvätt o massa annat smått. Skönt att vakna upp i en städad miljö vilket jag alltid gör här hemma men nu var det extremt fint. Det kanske var den nybäddade sängen som gjorde min natt:) vem vet. I alla fall har jag i dag hunnit med, frukost, sola med mammi, lagat mina favoritskor, handlat sakerna för att kunna laga dom, följt Emil upp på hans jobb för att gå en låååång promenad hem, tränat och nu ska jag nog dansa lite matta.
Mina andra arbetslösa halva är och jobbar i Hammerdal denna vecka, känns ju lite tomt. Christine du måste nog komma hem nu!
Kort inlägg i dag men de får bli så. CHIAO

Tack mamma för allt!<3




när tiden räcker till

Har jobbat måndag och tisdag hos min kusin på Care of Q. Det har varit roligt att få hjälpa till men också väldigt trevligt att fått umgåtts med kusinen min och hennes lilla söta Hilma. En kollega till min kusin kom med en idé att jag skulle starta eget. Hmm? Varför inte? Ska besöka henne en kväll och ta en fika och disskutera vidare. Så ska iaf på hermods i morgon med Christine och kolla lite kurser osv, så de rör på sig sakta men säkert. Just nu sitter jag inne på msn och skriver med lite olika, o kom just på mig själv att jag var ju faktiskt på arbetsintervju i dag på storsjöbadet. Det gick över förväntan, kännde att jag gjorde ett bra intryck hos dem. Hoppas bara på att få jobbet nu då. Annars e de ganska mörkt och trist här hemma, mamma har varit med mig i dag lite på stan osv, men hon åkte för drygt en timme sedan, hon är så rar. Känns trist nu när Emil mest bara sover, äter, tränar och jobbar. Jag vet att han måste men just nu när jag e sjuk och inte kan va ute och träffa andra, orkar inte. Känner mig så obekväm. Men jag överlever verkligen. Så mysigt nu när han jobbar natt, när han kryper ner i sängen och ger mig en gonattpuss.. oh kärlek. Som sagt i morgon blir det att ta tag i lite plugg osv, ska på afm och lämna papper och ta ut lite kopior.



Va de gäller min förkylning är ststusen inte så bra de bara rinner, huvva, snyter mig och använder sån där sniffstift i näsan som Vanheden i J-ligan har.

När jag ändå är här och kluddar tänkte jag tilldela dagens bästa och finsate stjärna till Jennie Andersson, saknar henne så och hoppas på en träff med henne på fredag.


Nu ska jag sussa.. godnatt alla läsare!


En resa att minnas, Ni ska vara avundsjuka dom va bra!

Östersund-Lund  (VOLBEAT)  Lund-Östersund

Fredag- Lite stan med mamma, köpte en fin fin mössa. Stressade iväg hem packade ihop de sista från kylen. Sedan for jag och mammi ut på schenker och hämtade emil, snabbade oss på tåget som skulle ta oss ner till Lund för att kolla på ett av våra favoritband Volbeat!
Vi hade sittplatser, fyra stolar och ett bord för oss själva, skönt med tanke på den långa resan. Det blev middag som jag hade gjort innan vi for. Kycklingsallad och god dressing. En lång resa hade vi att vänta. Första och enda besvikelsen under hela resan kom 5 min efter vi stigit på tåget, Emil bröt ihop när vi upptäckte att de inte fanns någon ström i vagnarna. Vårat SAW-maraton var längt borta. Men vi kollade iaf på saw II. Kl 23.10 var vi i Stockholm och skulle byta tåg, tåget vi åkte från Östersund var försenat så vi fick springa till nästa tåg som väntade på oss.  Tyvärr var inte det tåger drömmen som förra, fick inte sitta bredvid Emil utan bredvid nån liten grabb. Efter ett tag på tåget böjade vi med lite fika. Goda mackor som vi hade gjort med massa gott på. Väl somnade vi efter några timmar., en hemsk gubbe fanns med på de där tåget, han hade bara ett ben och han verkade påverkad av något starkare slag. Jag blev jätte rädd när jag vaknade mitt i natten av att se han sitta bredvid Emil och pratade med killen jag satt bredvid fast vi satt på andra sidan av gången. Oherregud, jag var tvungen att väcka Emil för jag hade så ont i magen och var så rädd att jag kunde inte sova. Hemskt! Jag bad Emil att sätta sig bredvid mig, å de gjorde han, så vi somnade tillslut. kände mig så trygg när vi satt nära varann. Kl halv 4 på natten väcktes vi av -Hur mycket är klockan, i en skånsk dialekt. Han var där igen, 3dm från Emils huvud. O att de finns sånna som han skrämmer mig, väntade bara på att han skulle dra fram en kniv lr en pistol.

Lördag- Vaknade upp kl halv sex, packade ihop sakerna på tåget, klev av i Lund, hamnade i en död stad. Fanns inte en människa ute på gatorna, ingen perrong som var öppen. Va ska vi göra till kl 8 när vandrarhemmet öppnar? Hmm vi går på 7 eleven! Ångrade oss när vi såg ett ljus i en väntsal länge bort på gatan. Där inne fanns allt vi behövde för att klara två timmar i Lund en lördag morgon, ström och värme. Vi kopplade datorn och öste med saw III.Kl åttan vandrade vi till hemmet där vi skulle bo de hette Tåget, festligt va?

Inne i tåget väntade frukost och pingisspelande. I väntan på att få vårat rum begav vi hos ut i Lund city för att kolla in shoppingen. Not good. Alla var bara utspritt överallt, fanns som inget hmm, hur ska man säga, ingen speciell gågata, utan allt var bara hullerombuller. Emil fixade iaf sig ett par nya hörlurar, vilket var väldigt behövligt. Vi tog en Kaffe innan vi gick tillbaka till vandrarhemmet. På vandrarhemmet blev det lite mys i våran stora kupé.





Inte pigga alls vaknade vi runt kl 15, bara att stiga upp och börja fixa sig, en middag på en thailänds restaurange var vad vi skulle besöka innan konserten. Äntligen mat.. den var väldigt god, blev friterad kyckling med stark sås och nudlar för mig, Emil åt samma fast med sötsursås och ris.
 
     







PÅ KONSERTEN!

Hade tyvärr inte med mig kameran in på själv konserten men hämtade den i slutet och tog lite bilder!



På denna bilde ser ni vart vi stod



Det där var en upplevelse jag sent ska glömma, det var hur roligt som helst, absolut inte sista gången jag såg dom. Men man skulle haft i sig lite mer alkohol. Blev så långt uppehåll mellan förbandete och Volbeat!


Efter att all var slut gick vi in till stan igen.
gick på 7 eleven och köpte mängder av vatten och schampoo. Hemma på tåget igen
tog vi oss en dusch, hur skönt som helst, man var som lite svettig efter att ha stått och trängds med
massvis av  svettiga människor.
Sov väldigt dåligt pga av massa oliv ute i gången!

Söndag- Å den började med att sandra hade varit asbar som lyckats ställa alarm på sin kamera för de var enbart den som hade batterierr men kollade såklart inte att rätta klockan var rätt inställd så på morgonen vaknade jag och drog upp Emil som var verkligen hur trött som helst. när vi kom till frukostvagnen så laddade vi båda telefonerna och emil sa- Seriös sandra kl e 8 haha.. Jag kunde ju bara skratta! Vi åt vår frukost sedan kollade gick vi och sov mera. Kollade sedan på Saw VI. Ut på stan igen. käka lunch, sen handla till hemförden. OH nu e jag less, du med.. så vi åkte tåg och kom hem kl 07.10 på måndagmorgon. hem sov, upp och jobba kl 10.30, emil som länge! OBS! Vi såg på saw V på hemvägen oxå. Den gav inte så mycket, ganska seg, man fick iaf klara bilder av frågetecken man haft från de andra filmerna
Trevlig, roligt, mysig och svinbra helg måste jag säga! Emil är såklart bäst och sötast!


Här kommer lite fler bilder från helgen!
Som ni kanske ser så möttes vi av en stad utan snö när vi kom fram. Kändes konstigt men ändå skönt när sulan på skon nådde asfalten så lätt.
Som ni oxå kanske ser så e jag slapp på alla bilder, råka ju på en förkylning just innan vi skulle åka som höll i sig hela resan.





Å, jag önskar jag kunde trolla...

.. för din skull. Det är inte meningen att någon ska drabbas av så många problem som du gjort på sista tiden. Det är ljumskar, härlar, lår, magen och sen krocken i dag. Verkar som allt går emot dig. Jag känner mig hjälplös, vill bara kunna trolla allt till rätta. Du är den som vill mest av alla, du är den som kämpar för att nå dit du vill, å jag  vill bara hjälpa dig när de går snett men ibland är de inte så lätt. Du är värd så mycke mer än det du får. Men som tur är ger du aldrig upp, du är en sån kämpe. And i like it! En vacker dag så är allt bra, exakt som du vill ha det,  du är på god väg! Du är så bra:)
I morgon far vi iaf till Lund för att gå på Volbeat, ska bli en upplevelse som man sent ska glömma! Ladda kamerabatteriet så ska de komma lite bilder efter helgen!






3:e mars 2009

Hej alla läsare.  I dag kom mamma och moffa till stan för att utföra lite ärenden. Jag hängde på såklart, min moffa är så mysig och mamma saknar man ju alltid. VI var iväg på ÖB och köpte toapapper och tvättmedel sen for vi ut på lillänge, moffa ville ha fika som vanligt så vi handla för att sedan åka hem och göra goda mackor. Men innan vi for hem skulle jag köpa dansmattor och ett spel, men vilken tur att vi gick på elgiganten just den stund vi gjord det, för jag blev attackerad av en stor kram inne på affären sedan reagerade jag på vem de var när jag hörde hans röst, de va Jan, Han gratta mig i efterskott och fråga vad jag önskade mig, jag ville ju ha mattorna, va de för mycket? Han sa jag köper allt, JIPPIE! Har aldrig varit så glad. Här blir man som uppvaktad alla dagar. Vi åkte på onoff för mattorna var slut på elgiganten och sedan erbjöd jag mig själv att köpa en matta så jag fick spelet och den andra mattan av han! TACk!
Ska inte glömma bort att jag fick fiskmat och en växt av moffa och lite matvaror, mamma bjöd på en hel del oxå.
Nu ligger jag i soffan och är hur slapp som helst, orkade inte ens premiärdansa, helt slut. Väntar på att Emil ska komma hem och laga lite mat.


Ingen som vet vart man kan löpa dansspelet Street dance till PS2??

Helgen 27-28-1


Söndag. - En chilldag. Sova, handla, laga mat, åt, kolla film, match bil till Östersund, myste sov!




Lördag.
Vkanade tidigt av ett sms, är sjuk kan inte spela i dag, Shit bara 7 utespelare, ringder hela morgonen får tillslut till 11 utespelar, Kl 11.00 gick bussen mot Östersund, blev förlust mot Meri. Stnd men men. PÅ bussen hem var vi alla pepp tínför kvällen som skulle bli den nästa på länge(i hammerdal).
Hemma fika vi lite sen gjorde vi oss iordning och for iväg upp till Challe! Där väntade lite partaj som sedan ledde oss ner på Blåhuset för att ha avslutningsmiddag med innebandyn.
God mat- Fläskfile m, tryffelsås, bea och pommes! MMMM!
Efter maten blev de att vi åkte uupp til Challen en sväng igen. Ner på blå igen va där hela kvällen tills de stängde.
Å efterfetsen va en korvig fest! Trevlig kväll måste jag nog säga, tack ni som KOM DIT. Inte Tellan. Du missa ju nått. Omoget av mig va?








Fredag.
Kom hem till pappa, åkte med Syster till Fölling för att lämna en släpvagn.
Hem bakade mufins, fick ett vinställ av Cilla i försenad present.
Pappa kom hem vi åt middag sedan for jag och cCilla hem till mamma och Bengt för att bjuda på lite smarriga muffins.
Väldigt omtyckta.
Pappa ringde vi for och tränade lite på brandstation. Huvva jobbigt jobbigt. Hem duschade mös lite framför tv:n.
Gonatt


RSS 2.0