Hemma igen.. FC Barcelona vs. Manchester U.

Kom hem efter en lång resa med mamma och morfar. Dagen var dryg men nu är de äntligen kväll. I brunflo kom jag på att jag inte hade någon hemnyckel så jag fick åka direkt ner på arenan där Emil tränade, medans jag väntade på hans träning skulle sluta hann Frida ringa och hon ville ha hjälp med att sy till sin mösspåtagningsbals klänning. Så jag fixade så vi fick komma till Jennie ute på Frösön och sy den så jag snabbade mig direkt efter Emil gett mig nyckeln ehm till Frida där hon jobbade "väldigt" hårt för att få in sina sista uppgifter innan betygen ska sättas. De drog ut på tiden så jag blev lite stressad, stressade in hos Jennie på Frösön och snabbade fram  med maskinen sen sydde jag för fulla muggar. De blev förvånadsvärt bra. :D Vilket var viktigt! Snabbade mig hem svettig som ett as efter att ha stressat, tog en snabba dusch. Här hemma var de fullt hus. Stefan, Jon, Emil; Wilsson Simon och Gralle, sedan kom Emma oxå, vilket var bra så jag fick lite tjejsällskap. Vi gick ner till Märta där Christine och några av hennes lagkompisar var. Såg slutet på första halvlek där, Barca 1-0:D Sååå jaa! Nu bloggar jag live från matchen. Det ser bra ut.. Barca leder nu me 2-0. I 87 minuten!!!! Jag sitter på en så sjukt ohärlig stol just nu, men måste ändå medge att de är skönt att vara tillbaka i Östersund i vår mysiga lägenhet, trots de få dagarna vi blev borta. Det ser ljust ut - BARCELONA:) Manchesterfansen i soffan börjar röra på sig oroligt. Såja! Måste passa på att tacka underbara Christine för hjälpen med min blogg. TACK sötas! Du är så snäll, de ska vi fira med något snart! Tillägg nu då.. fortfarande 2-0. Nu ger jag upp bloggen ett tag för i kväll. Skriver när det händer nåhot roligt igen, vilket de gör nästan jämt. Tack för att ni läste.!!


fort. på trippen i Norberg.

Kvällsprommenad med mamma och moffa ner till sjön och moffa berättade vart han lärde sig att simma och div saker. Han öser verkligen info om när han var lite och var här i Norberg hos sin mamma som då är uppväxt här. Men de är bara det är roligt att höra han berätta för han har sån inlevelse i allt. Lite bilder från prommisen, min dubbelhaka bjuder jag på bara för att jag och mamma drog på ett as garv.
På kvällen spelade jag och mamma kort och surrade lite om allt mellan himmel och jord.

      


Idag har vi varit på massa olika ställen, jag drar en snabbis så ni inte blir less. Vi började vid den Blå grottan. Det var en grotta som dom grävt för länge länge sedan, den heter blå grottan för att de finns blått vatten i den, kollar bilder nedan. Efter de så gick vi tillbaka för att ta bilen en snabbis runt sjön, vi for in till "stan" för att tanka sedan äta, men vi kollade in på en sportbutik först så de blev lite bra köp på rean. Väldigt nöjd måste jag säga. Tack morfar för flisen.Lunchen bestod av fläskfilé m pepparsås och friterade flyftisa, vilket var väldigt gott. Jag åt mest sallad och dom hade den godaste dressinger ever:P Haha. 
Lunchen avklarad, blev de en tripp till "nya nånting" kass om inte kommer på men men. Där såg vi även två ORMAR  en svart huggorm på ungefär 40cm, sedan en simmade snok på ca 30-40 den med. Det var väldigt äckligt jag var lite rädd måste jag erkänna. Men roligt och bra att jag fick in den på bild. Kolla här nedan.
Nu sitter jag här i bloggvärlden och skiver för fullt medan mamma håller på att duka fram för fika, ska äta lite yogurt med hallon och en god macka. Just ja jag och mamma tog oss en långpromenad upp i skibacken och sedan ner, sen hitta jag en as smart väg som ledde oss upp på toppen igen, vi vände och gick ner till grottan igen. Och nu sitter jag hä nöjd  för dagen och hoppas på att Christine ska fica min blogg så de kan se lite fint ut när jag är så duktigt och skiver så mycket.




         



Kvällen kommer innhålla kort, lite dator och umgås.
Imorgon hemfärd:)
Barca kl halv nio.

Tre generationer på en road tripp neröver Sverige.

Lördag, söndag blev det provjobb på badet, det gick hur bra som helst. Skönt att kunna börja gymma och bada lite mer nu:) Iaf hade jag ångest under hela söndagen om jag skulle följa med mamma och moffa på en tripp ner till Norborg som ligger västmanlands län. Hem efter jobbet igår (söndag) bytte om cyklade till Frida och sedan gick vi upp på ats för att spela lite innebandy med FIF. Vilket gick bra de med, fast sjukt trött, märks att man legat på latsidan ett dag nu. Efter att ha lökat i två säsonger och sedan latjat i div 3 med Hammerdal har man ganska mycket att ta igen. Hem och käka middag, skulle tvätta men icke, nån snodde min tid:( Så jag slappade med Emil och försökte få fram om jag skulle följa med mamma och moffa eller inte. Var lite osäker eftersom de skulle vara så bra vänder på måndagen och kände inte för att sitta i en bil hela dagen då efter två dagars jobb. Tillslut ringde jag mamma och sa att jag skulle följa med, hon blev såklart glad. Så Emil och jag mös hela kvällen.
Måndag morgon- Vaknade vid halv sex, sju, åtta sedan vid kvart i nio vaknade jag helt. Låg vaken försökte få Emil att gosa lite innan jag skulle fara fast han var som död. Men jag fick iaf lite tid med han innan jag skulle fara. Kl 11 kom de och hämtade mig i stan, vi for på matpiraten och köpte lite färdkost. Blev lite naturgodis, loka och frukt. Sedan började den långa färden neråt. Första stoppet blev i Ånge. Där blev de god lunch, skitgod sallad man fick plocka själv vad man vill.. ohh mummma. Under själva resan så satt jag och fantiserade om div saker. Blev lite om sommaren, familjen och allt annat som livet kretsar runt. Mamma blev såklart kaffesugen så vi stannade vid en fin camping som låg vid en sjö, de va så fint så.  Färden fortsatte, nästa stopp var i Hedemora där jag och mamma gick in och handlade lite till kvällsfika och frukos. Nu sitter jag här i vår lilla "stuga" och har nyss ätit en tallrik vaniljyogurt med hallon. Hur gott som helst. Jag och mor ska nog ut på en liten koll runt om i området. Får ta lite bilder så ni får se hur de ser ut. Lägger upp lite bilder nu från resan oxå.
 
      

 

Nu dra vi ut en sväng! Hörs.
puss

fredag i dag..

Idag blir det en lugn dag, kanske orkar gå ut på en promenad en sväng sen. Ska vara med Christine kl fyra typ sen äta middag med Emil de blir tacos lr natchos. Hmm.. gott! En mysig hemmakväll blir det med film, Gralle kommer nog på besök. I morgon väntar jobb, upp kl sju börjat jobba vid åtta och slutar 16. Skönt att få göra något men snacka om slut jag kommer vara efteråt. Imorse var jag som död när jag vaknade orkade verkligen inte kliva upp.

Igår va de fotboll mest hela dagen, tog en långpromenad med Linda sen upp på arenan hämta bilen och for ut på frösön till Christine och hämta henne, tillbaka på arenan såg vi Emil match, den slutade 10-0 till Öfk u19. Nästa match väntade och de va då Christine som skulle spela, missade typ första halvlek för vi for och käka. Inte så rolig match men Tellan va bra!:D
Nu ska jag gå och göra nått bra!


18 månader.

Dagen är den 19/5, de är en fin dag och jag gillar den än så länge. 1 ½ år med Emil just i dag. Det har verkligen varit hur bra som helst de här månaderna. Det pirrar i kroppen än i dag när jag är med dig. Jag önskar och hoppas alltid att de ska kännas såhär.
Dagen började med mys länge i sängen, sedan en lätt frukost. Kl elva skulle jag träffa Christine. Lite stan med henne sedan en kärlekslunch med Emil på vårt favvoställe samurai. Hur gott som helst verkligen, ni måste prova deras buffé om ni inte redan gjort det. Emil började att plugga igår så vi gick på hans skola sen gick jag hem. Christine och Ruben kom en snabbis på en kaffe. En mysig eftermiddag väntade med Emil de va kortspel o div. Jennie ringde så jag mötte upp henne och Emilie på stan en stund sedan träffade jag Marielle och hennes söra Julian, så himla roligt att träffa henne, var ett tag sedan. Nu är Emil på träning och jag gick som vanligt från arenan i solskenet, lr vänta nu i regnet va de. Dyblöt hemma i soffan skiver jag lite här nu då. Funderade mycket under promenaden på hur mitt liv är och så.. och jag kom faktiskt att tänka på att de är verkligen hur bra som helst. Varför ska jag klaga? Jag har inget att klaga på.  Jag har min familj, vännerna, pojkvännen som är alldeles underbara. Jag är fullt frisk och har allt framför mig. Livet är en ganska kort resa men då får man se till att man gör allt man vill. Mina mål i livet är att lära mig spela gitarr, komma på vad jag vill jobba med, utbilda mig, bröllop, barn, resa, hus och massa kärlek med alla. Det är mina högsta önskningar i livet också och som ni ser så kan man kanske få allt man önskar sig. Det är faktiskt ganska rimligt!
Snart börjar jag jobba på Storsjöbadet och ska jobba där under sommaren. De planer jag har för sommaren är att åka till Fäviken med Jennie sedan en kort tripp med Emil någonstans. Sedan blir de ju alltid något impuls.  Men sen vill jag bara spara min pengar som jag tjänar för att sedan åka på en längre resa till hösten. Jag hoppas att sommaren kommer att bli rolig och händelserik och att allt går bra med jobb träning osv. Vi hade en diskussion under luchen om sommaren jag och emil, de känns lite trist att jobba så mycke i sommar när emil inte ska jobba något. Att veta att jag ska kliva och jobba varje morgon och samtidigt veta att emil är ledig och de är fint väder ute så är de som jobigt, jag vill oxå vara ledig. Men med stöd från han så kommer allt gå bra, bästa stödet vore om han oxå hittade ett jobb snart. Ni kanske inte förstår men de e himla jobbigt att kliva upp och den andre får ligga kvar. huvva! På tal om Emil så är så himla mysig, igår fick jag en liten present av han, de va en massageolja som lukta tjära. Han ska nog få massera mig på ryggen i kväll:) Han är verkligen den bästa någonsin, kan inte beskriva i ord hur mycket han betyder för mig. Han gör mig så glad och jag blir full av energi när han är nära. Han ger mig kraft helt enkelt. Så himla skönt! Ne slut på smöreriet nu, han är bra. Nu ska jag träna lite mage och armar sedan laga spagetti och köttfärssås. Seee you! 



Nushape.

Nu är de beställt för en två månader frammåt och jag har en månad hemma, kommer blir bra om jag börjar med dem. Idag har jag kommit hem från Offerdal och bara suttit här och planerat lite, läst och kollat på tv. Snart väntar en promenad. Emil började skolan idag så han är på komvux nu. Trist att vara hemma själv så lika bra att dra ut. Va ska man äta för middag i dag då? Hmm. Kanske nått med köttfärs. Mannen får laga och hitta på. Längtar tills duschen i kväll ska bli så skönt, känns som de va ett tag sedan. Ska nog gå från arenan ikväll oxå. Har missat så mycke nu i nån dag. Fast igår gick jag och Simon (emils bror) en sväng mot Änge! Det går bra nu, jobb i helgen känns sådär, skönt att börja men man vill som inte missa något roligt när alla andra är lediga men de får man ta. Det kommer ju såklart mer saker som händer. Ha de!

torsdag samt fredag, lite lördag

Torsdagen bestod mycket av promenader och cykling. Jag klev upp ganska tidigt och tog bilden ut till Lungvik till Linda för att gå en lång promenad med henne och hennes hundar. Det blev en dryg timmes prommis. Vädligt trevligt.  Sedan hem, kollade stan med Emil, sedan for han på träning. Vi hade planerat middag men då kom Emil på att han skulle käka på träningen så då hade jag sån tur att pappa och Ann-louise var inne i stan så de bjöd med mig på Eastern:) Det tackar man inte nej till direkt. Blev en buffé men jag som planerat lunch på fredagen på samurai åt enbart en tallrik med massa nyttosaker på. Vilket gjorde så att jag fick lite ånges eftersom vi gjorde en sån bra promenad tidigare i morse så jag tog cykeln upp på arenan, sedan cyklade jag runt lite här och var.. Vilket var väldigt mysig i det jättefina vädret. Jag måste bara berätta vilken livsglädje jag kände när jag var ute, de va som att inga problem fanns och allt kändes roligt. Sånt gillar jag! Efter en lång tur var jag hemma och ville utnyttja tiden i solen eftersom den var framme så jag satt mig i vårt sovrumsfönster och där satt jag tills solen böra gå ner. Emil kom hem vid nio då for vi till minnegärdet och kikade lite- Mysig dag.

        



Fredagen bestod av masssa roliga saker, vaknade gick på stan med Sofie och Niklas, sedan kom Emil. Hittade dock ingen klänning tills sofies student men en jacka till mig, mycket bra köp. På rea dessutom. GILLAR! Blev en avhämtning från lilla siam innan vi gick hem. Både jag och Emil bröt ihop när vi blev överdrivet hungriga så vi gjorde de lätt för oss. Gott som attans var de, det blev kortspel och jag förlorade hela tiden, så de va inte så roligt. Sedan kom Emma och Wilsson då for vi ut på frösön och hämtade Christine för att sedan bege oss till minnes gärdet där vollyboll väntade. Det var roligt, var killarna mot tjejerma. Hem, in i duschen smutsiga som vi var. SEdan var det bara att börja sätta igång med middagen som vi skulle bju Emma och Wilssom på. Den bestod av förrätt-toast med avokado och räksmörja,  varmrätt-stekt kycklingfilé med pesto, klyftpotatis rostade grönskare och sallad, och efterrätt stod våra gäster på och de blev såklart marängswiss! Himlans gott!  Det blev en sen kväll med kortspel och mycket surr. Trevligt trevligt, mer sånt.



Lördagen började med en cykeltur direkt från sängen. Upp på arenan en sväng sedan runt lite. Nu sitter jag här och ska planera dagen bra. Hoppas på en sväng ut på Lövsta kanske. Vi får se. Ska bli bättre på att skiva men de hände lite mer nu så de hinns som inte.
Tack för att ni tog er tid och läste.

onsdag

hopp, så va man här igen! Nyss varit på en pomenad, som gav ingenting kändes de som. Har ju varit sjuk nu i drygt en vecka så har som bara legat inne, gått några svängar på stan men inge hårdare pass inte. Igår var jag iväg på möte med FIF sen städade vi på lövsat IP, vilket inte varså roligt. Men men, gjort nu iaf. Ryggen sa ifrån direkt, hoppas verkligen på att kunna spela i vinter utan att den ska krångla. För er som inte förstått de så har jag kontrakt med frösö if nu så planerar att spela där i vinter. Gruvar mig för försäsongen, men de ska nog gå bra. Annars hände det inte så mycket, har varit lite ju nu i helgen så blev inge jobb, for hem ist. Så nästa helg ska jag jobba av min "sjukledighet".  Ska bli roligt. Efter det får jag nog veta hur jag ska jobba i sommar. Så man kan planer in något roligt så man har något att se fram emot. En resa till fäviken är planerad med Jennie sedan länge, sen fiskar jag och emil i att fara någonstan men vet inte vart ännu, inte utanför landet iaf för de blir nog en senare resa. Men kanske ett sommarland på sin höjd till Norge. Måste spara pengar nu känner jag, de är så mycket man vill göra. Jag vet inte om jag gör något dumt med att skriver på för fif eftersom jag inte vet om jag ska utomlands till hösten eller inte. Men isf far jag väl bara. Jag måste ju få leva, o de e ju bara en månad. Sedan hoppas jag på ett bra jobb så jag kan jobba, spela innebandy och bara spara pengar och sedan göra massa roligt sommaren därpå. Kniven i magen har jag känt hela vintern och hösten då jag gått utan jobb, men den har släppt nu men har lite ångest för att jag inte jobbat nu under de tråkiga perioderna och sen ska jag jobba nu när de roliga börjar. Men jag får hoppas på att Emil oxå får ett jobb så de inte känns lika tugnt! 

Ikväll ska Emil ha en kompis här, dom ska se fotboll, själv ska jag lägga upp lite matschema och träning. I morgon är det morgonprommis med Linda vid 10. Work it!

:D

Just nu sitter jag hemma hos mamma på näset och kollar lite tv pratar med henne och har nyss duschat, längtar till sängen. Pratade nyss med Emil han hade varit i stugun och spelat match. 1-1 okey! I morgon far mamma moffa och jag in till stan kl halv sju på morgonen, å gissa vem som inte ska jobba i morgon? EMIL. Så då får jag mysa ner i sängen med han, ska bli så mysigt! Han skulle jobba egentligen. I helgen har jag syndat väldigt "mycket" vilket har gett mig dåligt samvete, å jag mår ännu sämre när jag inte kan röra mig, varför ska man vara sjuk. Jag vill bli frisk så jag kan ut och gå (jogga). Dansa matta å göra massa roligt. Det blir som roligare då. Veckan ska bli bra, ska mysa lite i början sen bara ha roligt och leva, ska försöka gå lite nu även fast jag är sjuk. Men jag hoppas på en förbättring i förklyningen. Ciao!

sjukast..

eller inte, men jag mår inge bra iaf. Sitter hemma nu i lägenheten efter tre dagar i förkylning. Väntar på Christine och Björch som ska komma hit och kolla på lite film äta lite nyponsoppa med glass och beskvier, sen ska vi vara sjuka tillsammans för Christine verkar vara lite krasslig oxå. Men jag ska prova att inte smitta henne. Annars har den här dagen varit rätt okey. Spelat kort med Emil, 500 de gick rätt bra för mig men blev less när Émil vann två ggr på raken, jag sög. Sen var vi till Brunflo en sväng och fixade med en buss som Emils bror köpt för att göra en danmarksresa med i sommar, riktigt fin var den.

Ha en trevlig fredagkväll allesammans för nu ska jag vispa grädde till Christine!

it´s perfect.

Ibland kan inte allt vara som man vill eller vara så perfekt som man önskar. Inte ens Sandra Falks liv. Hon har lite svårt att förstå de. Jobbig stunder kommer och dom sitter i ett tag men de går ju alltid över. Det är väldigt jobbigt att känna så ibland. Man vill men orkar inte se de ljusa i de, även fast man vet att de finns där någonstans. Ingen kan säga att livet är perfekt i helhet, för alla har något som tynger dem någon gång. Några mer än andra, tyvärr. Som tur är så födde min mamma en människa som tycker saker är jobbiga på rätt sätt, de finns alltid en lätt lösning på  hennes "stora" problem, men hon har svårt att se dom själv. Emil har alltid så bra lösninagr på allt. Han gör hela mitt liv lite ljusare med hans smarta lösningar och bra ord går livet bättre. Efter mycket som hänt och jag tänker efter så är mitt liv ganska perfekt iaf, jag har alla delar på kroppen man ska ha, jag har vänner, familj och pojkvän, ett friskt liv, något att se fram emot varje dag och ett långt liv framför mig. Man ska aldrig släppa ut de där onödiga orden man gör ibland inna man tänkt vad som finns i alla världens hörn först.

Just nu sitter jag i lägenheten själv, och de är ett litet problem. Jag känner att de är ett problem, ett konstigt ett. Emil är ute med sin kompis, fikar, bio osv, jag sitter hemma. Kan bero på att alla min underbara vänner är upptagna och för att jag inte hade rätt typ av smak för bion och inge pengar heller för den delen. Så därför sitter jag hemma och bara känner mig lite kass just nu så jag ska ta å dansa mig i form på den där roliga mattan som ligger och samlar damm under vår säng. Så Check alla ni som läser -nu skakar de i 58:an.



halo.
Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
Woah...

soliga dagar...

gillar jag väldigt mycket, speciellt när man får göra vad man vill med vem man vill på dom. Dagen började med att jag vaknade såklar! Sedan blev det nutrilette sista frukosten med dem, sedan kallade jag på Linda och vid 12 åkte jag hem till henne i Lungvik. Där glassade vi i solen i nästan två timmar, vi trivdes som fisken i vattnet. Vid två tiden drog vi en road ut på ixo house för att kolla en tröja till mig, vi freakade lite och hittade mycket mer än väntat. Men jag gick därifrån med två plagg, mycket nöjd. Kap på rea skulle jag vilja säga om de besöket. Ut på Lövsat för att kolla in ödff-förösn vilket var väldigt trevligt eftersom ödff vann:) Mycket bra match! Så tackar vi Linda för sällskapet och nu sitter jag hemma och ska käka en nutrilette innan jag ska bege mig ut på frösön till Christine, får man se hur dom firar sin seger! Ska bli riktigt trevligt! Ha de bra i solen nu alla godingar! Å lova mig att använda faktor!  VIKTIGT!


tack för brunfärgen idag snälla sol!

RSS 2.0