Målet är nått:)

Målet var 66kg, efter 4 veckor med kuren har jag nått min önskan. Har jobbat hårt och ska fortsätta jobba för att inte gå upp så mycket. Vet att jag kommer gå upp några kilon men jag ska fan va bra och hålla mig under 70. Idag har jag ätit lite bär m bollnäsfil och äppelbitar, Sen en hårdmacka med ost och salami på. Sen lite kyckligsallad till lunch sen den godaste salladen någonsin när jag kom hem som Emil hade gjort. Och sen unnade jag mig lite nötter och lite naturgodis:) I morgon blir de långpromenad runt berget!  Nu kollar vi på film och jag ska vara lite fokuserad.Hej då

trött

Schema första veckan på mitt nya jobb

*måndag 8-18.15
sova

*tisdag 8-18.40
sova

*onsdag 8-20.30
sova

*torsdag 8-12.30 15.15-22.30
sova

*fredag 8.30-19.30

försök på att se en film men somnade.

*lördag 8.30-16.30
där är sandra helt färdig. Är så himla trött. Vill bara sova, gosa med min familj. Varför sitter man då hemma i en
tom lägenget? Helt själv. Jo för att Emil är ut:( Och min familj bor inte i närheten, vilket är jobbigt just nu.

*söndag 10-16.00
Sista soppdagen i morgon söndag. Ska bli skönt. Längtar efter frukt och kyckling. Så ska fara och handla lite mat efter jobbet hade jag tänkt. Och sedan laga lite mat om jag orkar. Ska göra matdosor så jag äter bra nu när jag lyckats gått ner många kilon. Nu ska jag duscha. Gonatt!


LYCKA är ordet..!

Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva den lycka jag känner inom mig just nu. Jag är så himla lycklig av allt som hänt, händer och allt som kommer hända. Livet känns så fritt och enkelt just nu. Jag lever i en drömvärld. Allt det här gör mitt liv till de enkla bästa och finaste. 
Jag känner mig friare än någinsin, känner att jag kan göra saker jag själv vill när jag vill utan att känna ångest eller att jag ska kunna förlita mig på andra. Det är en skön frihet. Emil och jag har det bättre än bäst så det bara rullar på, han är en stöttande ängel när de gäller soppor och allt annat, vi förstår verkligen varandra och det är verkligen bra.
Sen så har jag avklarat två helt underbara veckor med cambrigh kuren och det har gått över förväntan. Jag har lyckats gå ner i vikt minskat i mått och fått tillbaka den energin jag hade förr. Känner mig som en helt ny människa.
Jobbet på badet har gett mig en Thailandsresa som jag snart längtar ihjälp mig till vilket gör mig lycklig oxå att den snart är här och vi börjar smått planera packning, resemål osv,sen på torsdag blir det att ta andra sprutan för vaccination (twinrix) Inte långt borta nu. 6 veckor i dag faktiskt.
Är glad för Sofies skulle som ska få åka till Spanien i två veckor snart oxå. Pappa är frisk och på jobb igen och mamma verkar lösa allt sitt och jag älskar verkligen min familj, dom är helt underbara. Lilla nackdelen är ju såklart att man har så lite tid. Men den tiden kommer den med.
Ännu mer lycka blev det i dag ca 13:00 när jag fick ett samtal från ett jobb. Var nämligen på arbetsintervju i går på Vero Moda och kände att allt gick i min väg så hon skulle ringa innan fredag om det blev något annars var de över för min del. Jag gick och hoppades och verkligen bad om att hon skulle ringa. Vilket hon gjorde i dag. Med det glada beskedet att jag fått jobbet. Ohh, lättnad, vi pratade på intervjun att jag skulle resa bort men de skulle inte försämra mina chanser att få jobbet och det bevisade hon nu att de inte gjorde vilket var kanon bra. Så nu jobbar jag från och med måndag på Vero Moda och sen far jag till Thailand en månad och lever ett underbart liv med fest, sol, shopping, äventyr och allt vad landet kan ge sen kommer jag tillbaka och har fortfarande mitt drömjobb kvar. Kan inte vara annat än överlycklig. Tack! Vero Moda jobbet gav mig oxå friheten att skaffa en kattunge om jag vill när vi kommer hem från utlandet, vilket jag såklart är väldigt pepp på just nu men ska bestämma när jag kommer hem. Vill verkligen ha ett liv här hemma som man kan gosa med. Har ju Emil såklart men när han är trög eller inte hemma. Lättsamt med katt. Ihope!
Hipp som hopp som happ så är de Flickan som lekte med elden på biopremiär på fredag, vilket jag tyckte var synd för jag jobbade men jag bytte så jag blev ledig så då ska jag Jennie och Emil gå och se den. Jippie.
För övrigt hade jag en underbart bra dag i dag, den började med en morgonpromenad i det fina vädret med Emil uppe vid ÖSK i skogen, solen sken och luften var friskare än någonsin. Dagen fortsatte bra med  en stan runda med Marlene. Vi gick omkring och strosade, kikade kläder och det blev ett och annat bra köp här och där. Den bra dagen är inte slut än. Efter beskedet om jobbet blev ju genast jobbet på badet inte lika farligt jobbigt som dagarna i helgen så jag åkte på badet med ett leende på läpparna och gjorde bra ifrån mig.
Fick ett sms tidigare på kvällen, av vem om inte Agnes. Blev hur glad som helst och bestämde mig för att besöka henne direkt efter jobbet, vilket var hur roligt som helst, fick mig ett par goda skratt och en regäl uppdatering från vår tid tillsammans, väldigt behövlig oxå, man glömmer fort.
Nu sitter jag hemma och vill bara ösa med mer positiva saker som hänt mig, och de ska jag fortsätta med, var ute och gick med Grande igår en riktig lång promenad på senkvällen, mysigt och roligt att ses. Alltför sällan.
Sen igår gick alla min bud ut på tradera så man fick in en liten slant i dag så i morgon ska jag sitta och slå in alla plagg jag ska sända över hela sverige. Skönt att bli av med skiten och hä in lite nytt.
Blir nog en prommis och låna en bok till mamma sen en sväng ut på ön till Christine och säga hej.
Morgonkällen blir nog lugn. Skulle tippa på att jag ska se Barca, vilket jag ser fram emot. Nu blir de en god varm soppa till lite fin musik i soffan. Iväntan på att grabbarna kommer hem från bion.



Ledigare vecka!

Haft en kononvecka nu när de inte varit något jobb.

Måndagen började med storstädning av
lägenheten, och lite mys på kvällskvisten,
god mat osv.

Tisdagen var ganska lugn med lite träning och sedan for jag till hammerdal där jag umgick med min sötis till lillasyster. Vi handlade och när Ann-louise kom hem åt vi middag och sen for vi på bilbingo, vilket var ganska segt men jag vann nästan. Ett nr ifrån två fulla rader. Och tre nr från full bricka. Vann dock inget.

Onsdagmorgon kom Emil, vi chillade mest hemma fika och sedan for jag och Emil ut med Bengts båt på sjön för att ta upp lite fina fiskar. Jag fick en lite aborre på mitt andra kast, ungefär 10 kast efter de så fastnade kroken i Emils mössa som han hade på sig, (han stod upp) och den landade 5m ut i vattnet. Jag skrattade så tårarna kom. Less blev vi så vi rodde iland. Där vi fortsatte att kasta lite. Denna gång hittade jag en död gädda och satt den på kroken och lurade E att jag fick upp den ur sjön. Lättlurad man man har!:P Rolig tur. Cilla kom en sväng så vi umgick med henne och gjorde mat. Mycket smarrigt. Kvällen kom och vi blev bjudna på Blåhuset av min farbror Leif. Vilket var oxå väldigt gott.

Torsdag blev lite hämtning av kläder
mm hos moffa och Bengt innan vi skule
bege oss till stan för lite ärenden.

På fredagen stod Sundsvall och Ikea på schemat med Bästa Marlene:) Vi åkte kl halv åtta, drog på stan käka frukost, hur god som helst. Sedan började vi shoppa loss på div äffärer. Klara efter ca två timmar begav vi oss ut till Birsta. IKEA vi är här nu. Vi han med två varav inne på Ikea. Malene hittade sitt soffbord + tvbänk som vi kom för i första hand, sen hittade båda två lite mer smått och gott. Jag måste bara berätta om mitt bra sko och mjukisställ köp jag gjorde på stan, hur nöjd som helst! Nöjd över dagen i det hela. God mat, trevligt sällskap och inte allt för dyrt. Efter en lång resa till Sundsvall var jag inte nöjd på bilåkningen så jag tog bilen till Offerdal på kvällen, mysig kväll:)

Lördagen belv den äntligen en lite sovmorgon:) Upp åt  frulle. Kl 13 drog vi iväg till Bläckåsvallen för Emil skulle spela match. Inte så bra match men dom lyckades iaf vinna i sista minuten iaf. Vilket var bra. Fick man hem en glad pojk. Vi drog och käka sen drog Emil ut med några kompisar och jag öppnade en vinflaska och bestämde träffa med Marlene hos Johanna. Kvällen var rolig och helt perfekt.

Söndagen var de fiskedax. Vi drog och jag käkade min livs första pizza, den var sjukt god. Kanske för att man var lite efterdagen ja ni förstår, vill inte söga bakis för de va långt ifrån de. Men åt typ lite mer än en fjärdedel. Vi drog till Offerdal och längra bort än så. Började fiska och vem om inte jag drog upp den finaste största fisk jag någonsin fått:) Blev glas. Vi stannade upp och käka middag sen fortsatte vi fiksa, då va de Emils tur att få fisk, såklart var hans större. Johan och Simon åkte hem tomhänta. Vi fileade fisken och nu är den i frysen.

Måndagen var lugn, vi sov länge och jag började med min soppkur. Så jag tänkte passa på att ta de lugnt. Men de gick inte så bra, jag började plantera om lite blommor och skruvade upp massa hyllor osv. Och när Emil tränade så dansade jag dansmatta vilket jag inte gjort på hela sommaren, det var as kul:) När Emil kom em for vi till Wilsson och kikade på Barca. Bra match men jag var så himla trött så jag somnade till lite, men hann se alla målen och Zlatan fick känna på att göra mål för ett av världens bästa lag:)



Imorgon börjar jobbet och allvarlet igen. Och mamma och moffa kommer, saknar mamma faktiskt.

Liter bilder!






RSS 2.0